Hirtshals Bindslevavis: Iværksætteren har åbnet Story No. 9 – en online gaveshop med personlige kærlighedsbilletter

Nhi Do Kaleponi Story No. 9 Bindslev Hirtshals Personlige Bøger

October 10, 2019 10:00 am

Published by: Story Team

NHI FRA HIRTSHALS GÅR I SIN FARS FODSPOR

Iværksætteren har åbnet Story No. 9 – en online gaveshop med personlige kærlighedsbilletter.

HJØRRING: For mere 23 år siden var Dai Do en af de første vietnamesere i Hirtshals som åbnede sin egen grillbar. I dag er han fortsat den glade ejer af Havnegrillen på Havnegade 11, og nu vil hans datter, Nhi Do gå i sin fars fodspor.

Udklip fra Hirtshals Bindslevavis artikel:

https://hirtshalsbindslevavis.dk/nyheder/nhi-fra-hirtshals-gaar-i-sin-fars-fodspor/061164b2-c9f3-4f35-89fc-16efc18175cd

Nhi Do Kaleponi, Far Havengrillen, Story No. 9, Kærlighedsbilletter, Kærlighedsmission, Personlige Bøger til Voksne, Kæreste Bog, Kuponer til Kæresten

En lille hilsen fra kvinden bag Story No. 9:

Mit navn er Nhi Do, og jeg er opvokset i Hirtshals, Vendsyssel. Derudover har jeg det privilegie at jeg har vietnamesiske rødder. Selvom jeg i en lang periode ikke boede i Hirtshals,  har jeg stadig en stor familie deroppe, hvor begge mine forældre også forsat er bosat. Min mor er førtidspensionist, mens min far efter adskillige af år, stadig er den glade ejer af Havnegrillen på Havnegade 11, Hirtshals, hvor stamkunderne ved, at kvalitet tager lidt længere tid. Tilknytningen til Hirtshals vil altid være stærk, da det er der hjem er.

Jeg har altid set op til min far, lige siden jeg var helt lille. Jeg vidste allerede i en ung alder at jeg ville gå i min fars fodspor, dog ikke som ‘pølsedatteren’ for han er kendt som ‘pølsemanden’, men som en ærlig ‘købmand’ med begge ben på jorden. Jeg forlod Hirtshals som 16-årig og flyttede til Aalborg, derefter København også drog jeg videre ud til den store verden for at hente store inspirationskilder.

Efter 13 år i salg og servicebranchen, samt en række handelsuddannelser, sprang jeg ud som iværksætter. Min største fan er KÆRLIGHED. Hellere for meget end for lidt. Vi alle fortjener at finde lykken. Fra hjertet, så ved jeg at disse kærlighedsbilletter vil inspirere dig til at fejre hverdagens små glæder. Vores tid er begrænset, så hvorfor ikke nyde livets øjeblikke, både store og små?