TV2 Nord: På kærlighedsmission – Story No. 9s små gavebøger spreder kærlighed og glæde

TV2Nord nordliv nhi do story no 9 personlige bøger til voksne, kæreste bog

December 12, 2019 12:00 pm

Published by: Story Team

Story No. 9 på kærlighedsmission! Kærestesorg gav Nhi Do idéen til små personlige gavebøger med kærlighedsbilletter. Nu er hun tilbage hos familien i Hirtshals og forsøger at sprede budskabet herfra.

Se hele indslaget herunder:

https://www.tv2nord.dk/nordliv/paa-kaerlighedsmission-nhi-dos-smaa-gaveboeger-spreder-

Nhi do kaleponi skage fm hirtshals

En lille hilsen fra kvinden bag Story No. 9: 

TV 2 Nord besøgte mig i min hjemby i Hirtshals. I denne korte udsendelse af ‘Nordliv’ – fik jeg snakket om bøgerne, og hvorfor denne kærlighedsmission er vigtig. Jeg belyser, at udfordringen er global, og at romantik er blevet for industriel. Der er for meget fokus på, at vi bruge flere og flere penge, men er det virkelig nødvendigt?

Jeg fik idéen til disse bøger for at hjælpe andre med at fejre hverdagens små glæder. Det handler også om at afdæmpe et unødvendigt gaveræs og sociale pres.

Gaver er en påmindelse om kærlighed, og det visuelle symbol af kærlighed er mere vigtig for nogle mennesker end andre. Derfor tog jeg sagen i egen hånd, hvor jeg selv tegnede mine egne personlige bøger til voksne. En personlig gave, som ingen andre nogensinde har givet. Noget der er nyt, kreativt og personligt. Kuponer til kæresten, som erstatter 3 vigtige ord: Jeg Elsker Dig. Kan vi virkelig leve op til alle disse kriterier? Et stort JA! ☺☺☺

Drømmen er at disse små personlige gavebøger kan gøre den helt store forskel for dig og dem du elsker, uden at det koster alverden. Sommertider er det bare de små ting, som gør den helt store forskel. Hver bog indeholder 9 kærlighedsbilletter, altså 9 måder at sige ‘jeg elsker dig’ igennem små og hyggelige oplevelser. F.eks. at spise en is eller se solnedgangen sammen.

Så hvordan er jeg havnet her? Det startede med et livslangt problem med at udtrykke mine følelser. Jeg havde aldrig følt mig tilpas med at sige disse tre ord: ”Jeg elsker dig”. Det blev opskriften på at starte på ny. En ny historie. Nemlig… Story No. 9.

Bøgerne har givet mig mod til at sprede kærlighed med alle – og finde kunsten til at elske… oprigtigt.

Se indslaget fra Nordliv herunder:

 

TV2Nord nordliv nhi do story no 9 personlige bøger til voksne, kæreste bog