En personlig guide til den personlige gave

Story No. 9 personlig bog voksen, lav din egen bog til kæresten, personlig bog til kæresten, personlig bog til ham, personlig bog med navne, personlige bøger, personlig bog med bille, personlig gave til ham, personlig gave til hende, personlig gave til veninde, personlig gave til kæresten, kuponer til kæresten, gaven til ham du elsker, gaven til hende du elsker

November 11, 2020 11:00 am

Published by: Story Team

Gæsteindlæg fra Dingaveguide.dk

Sidder du også hvert år, og forsøger at finde på en gave, som ikke ender i byttebunken? Måske er gaven til ham endnu en gang sokker, t-shirts og underbukser, mens gaven til hende er noget praktisk som hun alligevel mangler. Det er vel egentlig en okay gave, men hvad med at finde på noget mere personligt. Måske noget som modtageren ikke havde forventet, og som skaber stor glæde?

Story No. 9 personlig bog voksen, lav din egen bog til kæresten, personlig bog til kæresten, personlig bog til ham, personlig bog med navne, personlige bøger, personlig bog med bille, personlig gave til ham, personlig gave til hende, personlig gave til veninde, personlig gave til kæresten, kuponer til kæresten, gaven til ham du elsker, gaven til hende du elsker

Hjemme hos os har vi tidligere haft samme problem som beskrevet ovenover. Gaverne var praktiske, og selvom man blev glad for dem, så var det ikke helt det samme som en særlig overraskelse. Med nogle familiemedlemmer og venner var gavebytningen næsten blevet en tvungen ting “for vi fik jo af dem sidste år”. Heldigvis, vil jeg næsten sige, så skete der et skift. De mange gaver til familie og venner fik et frisk pust. En lille make-over kan man måske kalde det. Vi besluttede os nemlig for, at vores gaver til “voksne” ikke skulle være praktiske, men skulle være en personlig gave. 

Personlige gaver kan være mange ting, og der findes mange populære gaveidéer til både venner, veninder, bedsteforældre, kæreste eller ægtefælle. Inden du måske tænker, at dette allerede på nuværende tidspunkt lyder uoverskueligt, så kan jeg trygt forsikre dig om, at det er det ikke. Faktisk synes jeg at vores gaveindkøb er blevet nemmere, da det ikke nødvendigvis betyder, at jeg skal løbe rundt i tusindvis af butikkerne sammen med andre handlende for at få fat i den sidste lysestage, som forresten kun er på tilbud i dag. Ofte sidder jeg bare derhjemme i sofaen, og finde frem til, hvilket gaver vi skal købe, da mange personlige gaver som f.eks. oplevelsesgaverne kan købes online.

dingaveguide.dk, dingaveguide, gave guide personlig gave, story no 9, Story No. 9 personlig bog voksen, lav din egen bog til kæresten, personlig bog til kæresten, personlig bog til ham, personlig bog med navne, personlige bøger, personlig bog med bille, personlig gave til ham, personlig gave til hende, personlig gave til veninde, personlig gave til kæresten, kuponer til kæresten, gaven til ham du elsker, gaven til hende du elsker

På din gaveguide er der f.eks. samlet en række ting, så du blot skal vælge den gave som passer bedst til modtageren. Og det er ikke kun hjemme hos os, at personlige gaver og oplevelser er blevet den foretrukne gaveidé. Faktisk beskriver hjemmesiden, at gaver med oplevelser er utrolig populære netop fordi man skaber en særlig dag eller oplevelse for modtageren. Det er en mere personlig gave end f.eks den krimi på bestsellerlisten som alle køber til fødselaren, og en gave som modtageren kan se, at der er lagt omtanke i.

Alle mennesker er selvfølgelig forskellige, men mine personlige erfaringer har i hvert fald skabt glæde og været en ægte gavesucces. Derfor gentager vi vores nye tradition igen i år – både i forhold til årets julegaver, men også i forhold til de mange fødselsdagsgaver, der skal gives.

Story No. 9 personlig bog voksen, lav din egen bog til kæresten, personlig bog til kæresten, personlig bog til ham, personlig bog med navne, personlige bøger, personlig bog med bille, personlig gave til ham, personlig gave til hende, personlig gave til veninde, personlig gave til kæresten, kuponer til kæresten, gaven til ham du elsker, gaven til hende du elsker

I forhold til familiens mænd, så er det selvfølgelig ikke den samme type gave som både min far og min mand får, det ville måske være lidt mærkeligt. Men fælles er dog alligevel, at de får en personlig gave. Begge vores fædre har f.eks. tidligere fået gaver, som de allerede har en interesse for. Det er et godt udgangspunkt, hvis man skal gøre en gave personlig, og interessen kan være alt fra en hobby til en sportsgren, som de dyrker. 

Min svigerfar har f.eks. tidligere fået et madlavningskursus til grill, da han elsker at grille uanset årstid og vejr, mens min far har fået en aften med whiskysmagning, da han er stor samler af de flaskerne med de gyldne dråber. Alt afhængig af ens gavebudget, så kan man også vælge at købe en billet mere, og dele gaven med dem. I forhold til nogle af de andre år, så har de f.eks. fået øl med en personlig etikette, samt kaffekrus og lædernøglering med navn. Min svoger er virkelig en kaffe-nørd (på den gode måde), og derfor har vi købt nogle specielle kaffebønner som er valgt ud fra de smagsvarianter som han kan lide. Vi har i år overvejet et baristakursus, hvor han kan lære endnu flere tricks til latteart til hjemmecaféen. Min søns oldeforældre har vi en fast tradition med, at de får en kalender med billeder af oldebarnet. Det er ret utroligt, hvad en forholdsvis billig gave kan bringe af glæde, og de nævner jævnligt, hvor glade de er for kalenderen.

Alle gaverne har bragt stor glæde, og det har faktisk medført at vi har lig så stor fornøjelse ved at give gaver, som ved at modtage dem.

Story No. 9 personlig bog voksen, lav din egen bog til kæresten, personlig bog til kæresten, personlig bog til ham, personlig bog med navne, personlige bøger, personlig bog med bille, personlig gave til ham, personlig gave til hende, personlig gave til veninde, personlig gave til kæresten, kuponer til kæresten, gaven til ham du elsker, gaven til hende du elsker

Det er jo ikke kun mændene, der skal have gave.  Til kvinderne har vi de sidste par år givet personlige gaver som f.eks. indrammet billeder af vores søn, et specielt forklæde og kagebøger til min svigermor som elsker at bage, et magasinabonnement til det ugeblad som min bedstemor nyder at læse, en personlig plakat til min mor, og en tur på wellnessophold for min søster og mig. 

Der er mange gode idéer, og ligesom mændenes så har de bragt glæde hos modtageren. Selvom opfattelsen måske er, at personlige gaver eller oplevelsesgaver koster meget, og kræver et stort budget, så er dette faktisk ikke tilfældet. Nogle gaver er selvfølgelig dyrere end andre, men oftest er vi flere familiemedlemmer om gaverne, og derfor er budgettet også højere.

Story No. 9 personlig bog voksen, lav din egen bog til kæresten, personlig bog til kæresten, personlig bog til ham, personlig bog med navne, personlige bøger, personlig bog med bille, personlig gave til ham, personlig gave til hende, personlig gave til veninde, personlig gave til kæresten, kuponer til kæresten, gaven til ham du elsker, gaven til hende du elsker

I forhold til min kære mand, så har vi tidligere givet hinanden et hotelophold, en middag på en hyggelig restaurant eller en tur i biografen. Det har faktisk lidt været anledninger til alene- og kvalitetstid, da vi sjældent har dette i vores hektiske hverdag. I år har jeg dog fundet en lidt anderledes gave, som jeg er sikker på vil falde i god jord. På www.storynine.gift kan man købe personlige gavebøger til voksne, og de har en masse forskellige varianter. Der er både en takkebog, hvor man kan… ja, sige tak. Jeg har bl.a. bestilt en til min gode veninde, som altid er der for mig, og som har brug for et STORT tak for alting. Bogen har nogle søde små illustrationer, og er en fin måde at få sagt tak på. 

Foruden deres lille takkebog, som har de også en gavebog med kærlighedsbilletter. Det er virkelig genialt, og kan skræddersyes til ens behov. Det kan f.eks. være en middag med modtagerens livretter, film-marathon på sofaen, morgenmad på sengen, et uspecificeret eventyr og en masse andre gode ting. Vi er ikke så romantiske herhjemme, så en gave der skaber anledningerne er helt perfekt for os. Bogen er samtidig lidt sjov, så min mand vil også synes at den passer til ham. Jeg er ret imponeret over konceptet, og synes at idéen om gavebøger til voksne er en fin ting. Ofte er det fotobøger eller bøger til børn, men denne hjemmeside har skabt et univers målrettet voksne. Jeg glæder mig til at få bøgerne med posten, og endnu en gang har jeg kunne klare indkøbene hjemme fra stuen, hvilket passer mig helt fint.

Om din Dingaveguide.dk

Dingaveguide samler al hjælp til gaveideer ét sted. Det har altid været svært at finde på gode gaver, og man har let kunne søge på nettet i flere timer, for at finde lige netop dén rigtige gave. Gaveeksperten og skribenten som står bag er, Marie Beck Enemark, der selv elsker at modtage gaver, men endnu mere at give gaver.