Kæreste bog: Er det nemt for dig at sige “Jeg elsker dig?”

kvinder uden filter story no. 9

April 4, 2020 4:00 am

Published by: Story Team

Det startede med et livslangt problem med at sige: “jeg elsker dig”. Det gav Story No. 9 anledning til at lave de første kæreste bøger til voksne og samle et team fra rundt omkring i verden, hvor kærligheden udtrykkes igennem kreativitet og handlinger.

Story No. 9 er stolte af at blive nævnt hos Kvinderudenfilter.dk hvor Danmarks kvinder deler alt, som: “Et helt fantastisk koncept hvor missionen er klar! Nemlig at sprede kærlighed.”

Bag Kvinderudenfilter.dk er en inspirerende Mor, Iværksætter, og Dansk Melodi Grand Prix Sanger 2018. Mere til, en sej og beundringsfuld kvinde med et STORT hjerte, Rikke Ganer-Tolsøe. Vi er pavestolt over at hun er den første til at modtage vores personlige bog med kærlighedsbilletter på dansk.

Ligesom Rikke, kan du lave din egen bog med navne til kæresten. Hver personlig bog indeholder 9 små aktiviteter i form af kuponer. Det tager kun et par minutter at lave en personlig gave fyldt med hverdagens små glæder. Din kvalitetstid og kærlighed er den hemmelige ingrediens bag gaven, så bliver det ikke meget bedre.

Se hvad @rikkeganertolsoe skriver om Story No. 9, og samtidig benytter hun lejligheden til at spørge: “Er det nemt for dig at sige “Jeg elsker dig?”:

rikke kvinder uden filter story no 9 personlige bøger voksen kæreste bog kuponer til kæresten

Herunder Rikke’s egne billeder af Story No. 9’s personlige bøger til voksne. De fås i 3 forskellige kategorier:

☺ En personlig bog til ham

☺ En personlig bog til hende

☺ En personlig bog til veninde

Hvis du leder efter den perfekte gave kæreste bog med kuponer og veninde tegninger, er du i gode hænder! Gavegivning behøver ikke at koste en bondegård. Jo mere kærlighed, energi og tid der bliver lagt i gaven, jo større betydning har det. Husk på, at gaver er et symbol på kærlighed og en reflektion af dig. De siger ‘man er hvad man spiser’ og samme princip fremgår når man giver gaver: “man er hvad man gi’r”.

Bemærk derfor at dette ikke er en bog. Det er en følelse! 

Story No. 9 personlig bog voksen, lav din egen bog til kæresten, personlig bog til kæresten, personlig bog til ham, personlig bog med navne, personlige bøger, personlig bog med bille, personlig gave til ham, personlig gave til hende, personlig gave til veninde, personlig gave til kæresten, kuponer til kæresten, gaven til ham du elsker, gaven til hende du elskerStory No. 9 lav din egen bog til kærestenStory No. 9 personlig bog voksen, lav din egen bog til kæresten, personlig bog til kæresten, personlig bog til ham, personlig bog med navne, personlige bøger, personlig bog med bille, personlig gave til ham, personlig gave til hende, personlig gave til veninde, personlig gave til kæresten, kuponer til kæresten, gaven til ham du elsker, gaven til hende du elskerStory No. 9 personlig bog voksen, lav din egen bog til kæresten, personlig bog til kæresten, personlig bog til ham, personlig bog med navne, personlige bøger, personlig bog med bille, personlig gave til ham, personlig gave til hende, personlig gave til veninde, personlig gave til kæresten, kuponer til kæresten, gaven til ham du elsker, gaven til hende du elskerStory No. 9 personlig bog voksen, lav din egen bog til kæresten, personlig bog til kæresten, personlig bog til ham, personlig bog med navne, personlige bøger, personlig bog med bille, personlig gave til ham, personlig gave til hende, personlig gave til veninde, personlig gave til kæresten, kuponer til kæresten, gaven til ham du elsker, gaven til hende du elsker