Unge studerende skal ikke snydes for kærlighed!

May 5, 2020 12:00 pm

Published by: Story Team

At være ung, studerende og økonomisk presset er noget som går hånd i hånd. Men har unge studerende egentlig råd til kærlighed? Et studie ‘Singles in America’ omfattende 5000 millennials i USA (født 1980-1995), viser at en tredjedel er modvilligt single, fordi de ikke har råd til gå på date. Omtrent 21 procent mener, at de har brug for at styrke deres indkomst, før de søger romantik. Romantik er efterhånden forbundet med dyre gaver, hotelophold, spa og middage. Men hvordan kan man imponere sin partner, når man er på SU?

Svaret er: ja, gør det med personlige gaver.

Personlige gaver er ordret, så personlige og fyldt med betænksomhed. Romantik behøver slet ikke at koste særlig meget. Små og betænksomme gaver, kan sagtens have større betydning end dyre og hurtige gaver. Jo mere tid og kærlighed der er lagt i gaven, desto større betydning får den. Det tager tid at lave en personlig gave, og derfor er det en gave som bliver værdsat. Det får også modtageren til at føle sig speciel. Det handler ikke om at afskaffe dyre gaver, for gaver vigtig for vores kultur, samfund, tradition og… kærlighedssporg. Det er en måde at binde os sammen. Men hvis økonomien ikke rækker, må man være kreativ.

Derfor har Story No. 9 et stort udvalg af personlige bøger til voksne; Til Ham, Til Hende og Til Veninde.

Story No. 9 personlig bog voksen, lav din egen bog til kæresten, personlig bog til kæresten, personlig bog til ham, personlig bog med navne, personlige bøger, personlig bog med bille, personlig gave til ham, personlig gave til hende, personlig gave til veninde, personlig gave til kæresten, kuponer til kæresten, gaven til ham du elsker, gaven til hende du elsker

Kærligheden er uden tvivl livets største gave, og ingen skal snydes for den. Hellere ikke når man er ung og studerende. Derfor har Story No. 9 samarbejdet med ISIC Danmark, for at sikre at alle har råd til at imponere i kærlighedens tegn. Story No. 9‘s personlige bog til kæresten, hjælper med at vise kærlighed gennem handlinger…. På en kreativ og visuel måde. Er du studerende og medlem af ISIC Danmark, er der altid 25% på bøgerne. Er du ikke medlem af ISIC, kan du få en gaven i e-bog til 39 kr, som du selv kan printe ud, og give i gave. Husk, at det er tanken der tæller, og livets SMÅ overraskelser, gør også en forskel.